We gaan je helpen!

met Google, SEO & Meta teksten

Vertaalwerk & Social Media hulp

Je hebt ons gevonden

En daar zijn we erg blij om. Je bent hier gekomen omdat je waarschijnlijk hulp nodig hebt. Hulp met foutloos vertaalwerk en/of het schrijven van correcte SEO-teksten voor je website.

Maar wellicht wil je ook een solide Facebookaccount/campagne aanmaken en heb je geen idee hoe & waar te beginnen en wat wel of niet oké is om te doen.

Laat ons helpen

Nee, wij zijn geen jonge, snelle en hipster start-up die jou met trendy jargon en dito bedrijfspand willen overtuigen dat je bij ons echt aan het juiste adres bent.

Wie zijn wij dan?

Een ervaren bureau dat zijn sporen al ruimschoots heeft verdiend sinds 2004. Met meer dan 1000 vaste en zeer loyale klanten door heel Nederland kunnen wij leunen op zeer veel ervaring in foutloos vertaalwerk, correct programmeerwerk, Google SEO, social media en het schrijven van correcte (web)teksten. Wij hebben de groei van Google gezien en kennen de (continu veranderende) elementen waar ze naar kijkt.

Enkele van onze (vaste) relaties zijn de RUG Tot een van onze vaste klanten behoort de Rijksuniversiteit Groningen. Voor deze universiteit leveren wij vertaalwerk van en naar de Engelse taal. en RTL7 Voor RTL7 hebben wij destijds de volledige huisstijl ontworpen, website ontwikkeld en teksten geschreven voor hun paardenprogramma 'In Het Zadel' met Manon Thomas.

Je wilt hulp en oplossingen

Neem contact op en we helpen jou.

Vertalen
Van website tot wetenschappelijk artikel; wij leveren een foutloze vertaling van je teksten Nederlands - Engels en vice versa.
SEO Meta teksten
Wij kennen het gedrag van Google sinds 2004. SEO- en Metateksten schrijven is ervaring die je moet beheersen. En daarom helpen wij je.
Webteksten
Website teksten = Content. En dat is waar Google en bezoekers naar kijken. Foutloos, Google-geoptimaliseerd en prettig lezend voor bezoekers.